Om mig / udtalelser

Inge Arunima, tantra massør

Inge Arunima


Jeg er kvindelig tantramassør uddannet på Mahamudrainstituttet i Nølev v/Jesper Hjel.

Er uddannet krops-og gestaltterapeut på Bjødstrup, par og familieterapeut, TRE traume realease exercise instruktør og en danse-bevægelses terapeutisk uddannelse Body Movement,

Har været på forskellige massagekurser, bl.a. på Nordlys og Zen Shiatsu.

 

Har været indenfor tantra miljøet i forskellige retninger de sidste mange år.


Jeg elsker at bevæge mig - bevæge mig rundt i livet, i mine tantriske møder, i kroppen,i sindet, i tankerne og i følelserne. Elsker at se tingene vokse, om det er planter, relationer eller de mennesker jeg møder i massagen.

 

For mig betyder Tantra at turde møde det der er, kropsligt, energetisk, følelsesmæssigt og spirituelt til enhver tid i livet. At turde være med det som er, både når der er "gode følelser" og "svære følelser", at intet er forkert, bare forskelligt.

I tantra forsvinder vægtskålen, den der dømmer livet.

Udtalelser

Januar 2018 - parsession

Vi kontaktede Inge da vi var nysgerrige på hvad tantra verdenen egentligt var. Allerede fra første samtale i telefonen følte vi os godt guidet. Da vi mødte op, gik der ikke længe før vi begge følte os trygge og glemte alt andet omkring os – det var bare at nyde, slappe af og tage imod. Der var en helt speciel ro, varme og fantastisk atmosfære i rummet. Inge guidede os på skift med forslag til, hvordan vi kunne give hinanden massagen. Nu er der gået en måneds tid og vi er stadig helt høje af oplevelsen og er bestemt ikke færdige med at forkæle hinanden og gå på opdagelse i et helt specielt univers - vi er ved at finde vores egen lille tantra verden med forkælelse af krop og sjæl, som bare opbygger mere kærlighed til hinanden. Tak til dig søde Inge, for at hjælpe os så i gang. Alle par burde unde hinanden denne oplevelse – den kan klart anbefales.

Mange hilsner Pigen & Piloten.


December 2017

Parsession

Kære Inge

Selv tak for en virkelig fantastisk oplevelse - vi er så klar på at opleve mere - vi har været helt høje af det begge to - fed oplevelse, som slet ikke slutter her


November 2017

Hej Inge

Tusind tak for din måde at bringe mig ind i dette smukke tantriske univers. Jeg har en følelse af ro i kroppen som jeg ikke har følt i mange år. Helt igennem en vidunderlig oplevelse og helt sikkert ikke sidste gang du ser mig.

Kram H


September 2017

Refleksioner efter en massage:

Har lige afsluttet en fantastisk massage.

Sidder udenfor og mærker solens stråler der skinner på min nøgne olieret krop. Nyder en god kop kaffe og mærker en dybde og ro efter en 2 timers tantramassage af en mand der har været her flere gange.

Sikke en transformation og sikke en rejse han/vi har været på sammen.

Hvordan der slippes i hoved og kommer ned i kroppen, hvordan spændinger og tilbagehold giver slip.

Hvordan jeg vil ha noget fra dig forsvinder, hvordan projekter på mig opløses og i stedet erstattes med dyb ro, given slip og bare væren. Mærke sig selv på et anderledes dybt plan.

Hvor er jeg taknemlig for at kunne bidrage med nærhed, berøring og kærlighed i en tantramassage og se hvordan et menneske finder hjem i sig selv.

Wauuu det er stort.

Elsker den stund hvor det opstår og er dybt berørt over at kunne bidrage til sådan en rejse.


Maj 2017

Du smukke kvinde.

Må sige jeg har været ramt af dig og din energi

Aldrig har jeg haft det sådan med min krop og må sige du fik mig der hvor hvor jeg vil være. Du kan noget.

P

 

Par sessioner

Kære Inge

Tak for dejlig oplevelse som vi begge nød og har fået meget med fra mødet med dig.

Vi har fået noget at arbejde videre med på hjemmefronten

Kh G og K

 

Kære Inge

Vi siger også tak for et dejligt møde og en god og lærerig oplevelse. Du har en god og narturlig  tilgang til det. Så vi har helt sikkert fået noget med hjem vi kan arbejde videre på

Kh V og F


Marts 2017 - 4-håndsmassage

Kære Inge og B...

Det var et rigtigt dejligt møde, som ligger lunt i mit baghoved og allerede har betydet endnu et lille skridt i den rigtige retning. Det var et møde med ægte " væren". Kærligt, varmt nærværende og inspirerende.

Knus til jer begge ! <3   

T


Jamuar 2017

Takker for en fantastisk oplevelse :)

Der var mange detaljer som var helt nyt for mig: at du førte mine fingre ind i din mund var så sensuelt dejligt ....... at du pirrede mine læber ...

Jeg skriver lidt om enkelte ting, selvom bare det "at skrive" viser hvor reduceret sproget er, når det kommer til selve oplevelsen i nuet. Der var megen oplevelse til mig oplevede jeg !

Så tusind tak herfra og håber der kan blive en anden gang.

O


26. oktober 2016

Ville gerne uddybe mit kendskab til tantra og tantramassage så jeg bestilte en tid hos Inge af 2 omgange.

Kan give mine varmeste anbefalinger af Inge og hendes tantraundervisning.

Hun er den skønneste og mest nærværende kvinde.

Kan kun sige tak for en super god oplevelse og kompetent undervisning.

B


1. oktoner 2016

Jeg have bestilt en 4-hånds tantramassage hos Inge og efterhånden som dagen nærmede sig, kunne jeg mærke spændingen stige i kroppen.

Jeg har modtaget tantramassage mange gange både fra Inge og fra andre massører. Tantramassage er således på ingen måde nyt for mig. Alligevel havde jeg den samme kildrende spænding i kroppen som jeg havde før første tantramassage. Dette var velkendt og alligevel helt nyt.

Det var en fantastisk oplevelse!

Inge og Hanne giver en fantastisk god massage og de supplerer hinanden perfekt. De er i en harmoni med hinanden, der tydeligt kommer til udtryk gennem massagen. Det føles ikke som to forskellige der masserer, snarere som een massør med 4 hænder.

Harmonien smitter. Jeg har aldrig været så afslappet og alligevel bevidst tilstede i hver eneste berøring. Den til dato bedste tantramassage jeg har fået.


30. september 2016

Tog på en vidunderlig rejse i tantraens verden med Inge. Mødte op på stedet, et lille hyggeligt sted, solen skinnede, dejligt varmt og alt var rart. Vidste ikke hvor målet for rejsen var, men jeg tog rejsen uden forbehold og jeg fortrød det ikke på noget tidspunkt. Det var en 2 timers rejse eller deromkring fyldt med sanselighed, nærhed, ømhed, lyster, bevægelser, berøringer, nysgerrighed. Fuldstændig fantastisk at man med en ukendt person via tantra kan opnå en sådan oplevelse. Det kan helt klart anbefales at starte en sådan rejse hos Inge.

JG


1. september 2016

Jeg besøgte Tantra Move d. 21/8.

Efter en behagelig telefon samtale modtog jeg adressen på sms. Stedet var nemt at finde!

Jeg blev modtaget af en venlig kvinde og efter en kort samtale, hvor forløbet blev gennemgået startede massagen.

Vi var begge nøgne under massagen hvor der indgår body to body elementer.

Jeg vil ikke gå i detaljer, blot sige at massagen var utrolig behagelig og sensuel. Alle dele af kroppen blev masseret uden at det på noget tidspunkt føltes grænseoverskridende eller "frækt".

Der er også mulighed for massage af to kvinder - måske vil jeg prøve det næste gang.

Mand i tresserne.


26. marts 2016

Den 24. marts 2015 skrev Pernille Mouritsen på sin WEB:

Det er så vigtigt for mig at have et netværk af dygtige behandlere, specialister på deres område, som jeg altid kan henvise til og anbefale til andre.

Skønne Inge er bestemt en af dem.

Inge tilbyder dyb og forløsende Tantramassage i Århus.

Det vil altid være trykt at vælge en behandling hos Inge til, hun er en helt særlig og meget dygtig kvinde.

Læs mere både på hendes FB side: TantraMove og på www.tantramove.dk.