Massager

Massager

Tantra Massage


Har du lyst til en rejse ind i det tantriske rum, en tantramassage  hvor du kan mærke dig selv, hvor tiden ophører og hvor du vil mærke din krop, din sjæl og opleve nye sider af dig.

Undervisning

Jeg tilbyder også undervisning i tantra og massage.

4-håndsmassage


Lad dig berøre og forføres væk fra hovedet og ned i kroppen. Og lad det magiske og forløsende i en 4 hånds tantramassage åbne dig op på en ny måde.


Tantramassage og par


Sæt et par timer af til hinanden i fordybelse, berøring og inspiration.

Oplev nærhed og intimitet på en ny måde igennem det tantriske univers.

Tantra Massage

En tantramassage er ca 1,5  - 2 times helkropsmassage hvor jeg har fokus på dig. Hele din krop vil blive masseret blidt og intuitivt. En tantramassage er ikke en seksuel ydelse men en meget sensuel massage, der skaber velvære, nærvær, forløsning og healing.

Tantra er en måde at udvikle sig på og det er en rejse ind i krop, sjæl og kærlighed. At finde vejen til det åbne hjerte. Et redskab til at komme i den dybeste kontakt med dig selv.

Jeg vil invitere dig ind i et dynamisk møde i bevægelse, sanselighed og væren. Hvor du har mulighed for at åbne og undersøge dig, slippe alle forventninger og være med det der kommer uden at skulle nogen steder hen. Lade dine sanser føre dig ind i et andet univers.

Massagen indledes med en samtale hvor vi gennemgår forløbet så du kan bevæge dig ind i massagen i et trygt undersøgende rum.

4-håndsmassage

Lad dig berøre og forføres væk fra hovedet og ned i kroppen.

Med 4 hænder på kroppen ved du ikke hvor den næste berøring kommer. Det gør det svært for hovedet at følge med og have kontrollen. Når kontrollen slippes og du tillader dig bare at give slip, være med det der er, så kan det forløsende og magiske i tantramassagen lettere komme til. Energierne strømmer mere frit og kroppen har lettere ved at åbne op så du kan mærke dig selv på en ny måde.

4-håndsmassagen udføres af én af hver køn (for kvinder) eller 2 kvinder efter dit valg.

Tantramassage og par

Sæt et par timer af til hinanden i fordybelse, berøring og inspiration.

Måske er børnene flyttet hjemmefra, I vil gerne have et fornyet samliv hvor nærhed og berøring får større plads men hvordan gør i lige så plejer ikke får lov at fylde.

En session hos mig starter med en lille snak hvor I fortæller hvorfor I er kommet og hvad I gerne vil arbejde med.

Ud fra det I fortæller inviterer jeg jer ind i et møde med mig hvor jeg guider den ene af jer til at massere den anden evt sammen med mig og hvad en tantrisk massage kan give af nærhed, langsomhed, nye måder at berøre og sanse på, måske en ny intimitet.

Hvis I har lyst, viser jeg også en ydre yonimassage (kvindelige kønsdele) (evt også indre) på kvinden og en lingammassage (penis) på manden.

Der indgår ikke sex i sessionen

Vi afslutter med en lille samtale, hvor I kan dele jeres erfaringer og spørge ind.

Og tage jeres nye indsigter og oplevelser med hjem og lege videre.

Alle grænser respekteres.

Undervisning i tantra og massage

Jeg tilbyder også undernvisning i tantra

Har du lyst til at udforske og lære i et tantriske rum. Mærke hvad nærvær, energi, kontakt og berøring kan give dig og hvordan du kan bruge det i dit liv, dagligdag og sammen med andre..

Slippe hoved og mærke ud fra hjertet, bruge din intuition og ikke mindst lære at give din kæreste en tantra massage.

Ring og vi kan få en snak om hvad du gerne vil undervises i.

Undervisning forudsætter du har fået en massage af mig så du ved hvordan jeg arbejder.